RECHARGE YOUR BATTERY

Wil je een 100% elektrische camper huren, en je batterij weer helemaal opladen? EV Camper helpt je graag duurzaam op weg!

Wil je graag duurzaam op reis met een elektrische camper?

Je probeert in je dagelijks leven zoveel mogelijk duurzame keuzes te maken. En je wilt dus ook graag genieten van een lekkere en welverdiende vakantie zonder een knagend geweten? Dan ben je bij EV Camper op de juiste plek! Neem voor je volgende vakantie een 100% elektrische camper en geniet van een onvergetelijke én duurzame reis.

Complete campers

Onze elektrische campers zijn voorzien van alle gemakken voor een relaxte en ontspannen vakantie. Met alle comfort van de Peugeot e-Expert en alle benodigdheden om in stijl te kamperen. Heb je nog wensen? Laat het ons weten en we doen ons best het voor je te regelen. 

100% Elektrisch

Elektrisch rijden heeft de toekomst en is heerljk ontspannen. Onze campers zijn ook echt 100% elektrisch, en voorzien van inductiekookplaat, zonnepanelen op het dak, en een extra grote accu om off-the-grid te gaan.

Ontspannen als nooit tevoren

Reizen doe je om lekker te genieten van al het moois dat de wereld te bieden heeft. Onder de grote luifel van de camper is het dan heerlijk ontspannen, en ’s nachts kom je tot rust in het comfortabele extra brede bed. En de kinderen beleven hun eigen avontuur in het hefdak met panorama-view.

Recharge your battery

Ervaar het nu zelf en reserveer een elektrische camper bij EV Camper.

Impressie van EV Camper

Bekijk hieronder een aantal afbeeldingen van onze elektrische campers.

Wat huurders zeiden

Lees hieronder een aantal reviews

Ervaar het zelf

Boek nu een van onze compleet uitgeruste elektrische campers en ontdek de mooiste plekjes die Europa te bieden heeft!