Elektrische camper huren voor vier personen

camper huren 4 personen

Vakantieplannen

Als de jaarwisseling is geweest en de maand januari ook weer voorbij is begint het bij veel mensen al weer te kriebelen. We kijken dan al snel weer een stukje vooruit naar de vakantie van de zomer. We beginnen al wat plannen te smeden met het gezin. De wensen worden weer op een rijtje gezet. Zowel qua bestemming als type locatie. En er valt natuurlijk heel wat te kiezen voor je gaat boeken.

Vakantiepark

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vakantiepark. Op een vakantiepark staan vaak bungalows / stenen huisjes. Hier is het prima vertoeven met je gezin. Je bent lekker vrij en de huisjes zijn vaak van alle gemakken voorzien.

Camping

Heb je nog jonge kinderen, dan is een camping wellicht het meest geschikt. Je kunt hier gaan voor kamperen met een tent of met een caravan met voortent. Ook zijn er veel camping waar stacaravans zijn. Hiermee heb je dan vaak wat meer voorzieningen binnen handbereik.

Hotel

Wil je echt luxe op vakantie, dan kun je kiezen voor een hotel. Je bent dan wel wat meer gebonden en hebt niet veel voorzieningen op je kamer. Je bent beperkter in je vrijheid.

Mis je nog iets? Laat het weten, dan gaan we proberen het voor je te regelen!

Camper huren

Wil je echt het ultieme vrijheidsgevoel ervaren tijdens je vakantie? Overweeg dan eens om een camper te huren. Met een camper kun je gaan en staan waar je wilt. Wil je een weekje in Frankrijk staan en daarna verder trekken naar Spanje? Geen probleem. Je pakt na een week alles in, start de camper en gaat verder naar het zuiden. Wil je onderweg rusten, dan kan dat direct. Je zet de camper op een parkeerplaats of camping en kunt overnachten. Je hoeft dan niet halsoverkop wat te huren. Je hebt je accommodatie altijd bij je. Ideaal.

Met meer personen

Je kunt ook prima met meer personen op vakantie met een camper. Je kunt een camper voor 4 personen huren bijvoorbeeld. Camper huren 4 personen is niet moeilijk. Kijk maar eens op de site van EV-camper. Wij kunnen je adviseren richting de camper die het beste bij jouw wensen past. Zodoende heb je straks het vervoersmiddel inclusief accommodatie bij je die jou voldoende ruimte en luxe bied. 

Elektrische camper

Camper huren 4 personen op elektrisch? Ook dat kan bij ons. EV-camper verhuurt campers die elektrisch aangedreven worden. Zodoende ben je ook nog milieubewust en duurzaam bezig. Wij adviseren je wat betreft welke camper je het beste kunt huren met het oog op je vakantiebestemming of vakantiebestemmingen. Wil jij bijvoorbeeld alleen in Nederland blijven, dan kun je misschien volstaan met een wat mindere actieradius. Maar wil je Frankrijk doorkruisen, dan is een camper met een hoge capaciteit aan te raden qua accu.

Bij te boeken

Naast de camper zelf kun je bij EV-camper heel handig een aantal zaken bij boeken. Wat te denken van een elektrische step. Ideaal als je ergens op een camping staat en je wilt ‘s ochtends even broodjes halen, maar ook een elektrische barbecue kun je via ons bij boeken.

Recharge your battery

Ervaar het nu zelf en reserveer een elektrische camper voor 4 personen.