Elektrische camper huren Zuid-Holland

Eindelijk kun je een elektrische camper huren in Zuid-Holland met een bereik dat groot genoeg is voor een lekkere vakantie.

Onze elektrische camper huren

Bij EV Camper kun je al een elektrische camper huren in Zuid-Holland vanaf 80 euro per dag. Deze elektrische camper is gebaseerd op de 530 cm lange Peugeot e-Expert met 75 kWh accu, en omgebouwd door Camperfixx. De camper ziet er fantastisch uit, en beschikt over alle denkbare luxe zoals automaat, head-up display, Android Auto/Apple Carplay, climate control en keyless entry/start.

Een flinke capaciteit aan zonnepanelen ontbreekt uiteraard niet, ook niet als een extra grote huishoudaccu van 200 Ah. Een dag of 2-3 off-the-grid kamperen is dus zeker mogelijk. Huur nu een elektrische camper in Zuid-Holland en geniet van de mooiste plekken in Europa.

Wat is inbegrepen?

Wat kun je nog extra bijboeken?

Mis je nog iets? Laat het weten, dan gaan we proberen het voor je te regelen!

Recharge your battery

Ervaar het nu zelf en reserveer een elektrische camper.

Elektrisch rijden

The journey is the destination… natuurlijk sowieso een mooi uitgangspunt voor een vakantie, maar zeker van toepassing op elektrische campers. Wil je zo snel mogelijk van A naar B, neem dan vooral geen elektrische camper. Maar wil je op je gemakje een mooie reis maken, en genieten van wat je onderweg tegenkomt? Dan zou dit zomaar wat voor jullie kunnen zijn.

250 km rijden op een lading

Mocht je een elektrische camper huren in Zuid-Holland dan is het belangrijk dat je weet dat je op papier een bereik van 330 km krijgt. Reken in de praktijk echter op tussen de 200-250km. Hoe snel je rijdt is daarbij heel bepalend. Met een gangetje van 100 km/u kom je een stuk verder op een lading. De camper maakt bovendien gebruik van regeneratief remmen waarbij energie wordt teruggewonnen zodra je remt.

In de begintijd van het elektrisch rijden hadden mensen vaak nog ‘range anxiety’. Dat is met het bereik van onze camper, en het grote aantal laadpunten echt niet meer nodig. 

Opladen tijdens een kopje koffie

Wat de elektrische camper prima geschikt maakt voor een vakantie, ook naar bestemmingen verder weg, is zijn snellaad mogelijkheid. De Peugeot e-Expert kan tot 100 kWh snelladen. Dat is flink snel. Het betekent dat je met ongeveer 400 km per uur kunt bijladen. Oftewel, met 30-45 minuten ben je weer onderweg als je wilt.

In de praktijk betekent het dat je een uurtje of 2-3 aan het rijden bent, en dan even stopt voor een kopje koffie of de lunch. Zo reis je op een hele ontspannen manier en kom je lekker uitgerust aan. 

Laadpas inbegrepen

Elektrisch rijden betekent ook een flink lagere brandstofrekening. Het scheelt al snel meer dan de helft vergeleken met diesel. Van ons krijg je een laadpas mee, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. De kosten verrekenen we achteraf via de borg.

Om te zien waar je kunt laden gebruik je de navigatie van de camper of een app op je telefoon (bv. Chargemap). Met zo’n 180.000 laadpunten in 35 landen is er altijd wel eentje in de buurt. En op de camping plug je gewoon in op het stopcontact.

Ervaar het zelf

Huur nu een compleet uitgeruste elektrische camper en ontdek de mooiste plekjes die Europa te bieden heeft!