Last minute camper huren

Eindelijk is er een elektrische camper op het laatste moment met een bereik dat groot genoeg is voor een lekkere vakantie.
last minute camper huren

Op het laatste moment

Als je eenmaal met een camper op vakantie geweest bent, wil je vaak niet anders meer. Maar wist je dat hoe dichterbij jouw vertrekdatum boekt, hoe goedkoper je vakantie wordt? Omdat campervakanties regelmatig worden omgeboekt zijn er vaak nog wel campers beschikbaar. Verhuurbedrijven verhuren deze overgebleven campers vaak voor een leuke prijs, omdat ze anders waarschijnlijk niet gebruikt gaan worden het betreffende seizoen. En dat is zonde!

Ben je nou nog nooit op vakantie geweest met een camper? Dan is last minute camper huren misschien een leuke manier om kennis te maken met het camper leven. Dit kan via EV-Camper.
Lees dit artikel gerust verder, want we gaan je uitgebreid vertellen wat de voordelen van een camper zijn en het huren van een EV-camper op het laatste moment.

Voordelen van een camper

Een camper vakantie kent een heleboel voordelen:

Wat kun je nog extra bijboeken?

Ben je overtuigd van de voordelen van een camper? En wil je last minute camper huren om een camper vakantie eens voordelig uit te proberen? Kijk dan eens op de website van EV-Camper. EV-Camper is een jong bedrijf (2021) uit Amersfoort en biedt elektrische campers aan met allerlei luxe: automaat, climate control, starten zonder sleutel, achteruitrijdcamera, parkeersensoren (zowel voor als achter) en Android Auto of Apple Carplay. En met een panorama hefdak creëer je eenvoudig extra ruimte om te slapen.
En in het kader van duurzaamheid: de campers rijden niet alleen elektrisch, maar ze zijn ook voorzien van zonnepanelen en een flinke accu. Koken en verwarmen gaan dus volledig elektrisch. De capaciteit is genoeg voor 2 of 3 dagen. Mocht je nog niet zo bekend zijn met elektrisch rijden, dan helpt EV-Camper je om dat onder de knie te krijgen. De campers zijn uiteraard goed verzekerd en er is ten alle tijden pechhulp beschikbaar in heel Europa.

Op het laatste moment op camper vakantie: kies voor EV-Camper!!

Mis je nog iets? Laat het weten, dan gaan we proberen het voor je te regelen!

Recharge your battery

Ervaar het nu zelf en reserveer een elektrische camper.

Elektrisch rijden

The journey is the destination… natuurlijk sowieso een mooi uitgangspunt voor een vakantie, maar zeker van toepassing op elektrische campers. Wil je zo snel mogelijk van A naar B, neem dan vooral geen elektrische camper. Maar wil je op je gemakje een mooie reis maken, en genieten van wat je onderweg tegenkomt? Dan zou dit zomaar wat voor jullie kunnen zijn.

250 km rijden op een lading

Onze elektrische campers hebben op papier een bereik van 330 km. Reken in de praktijk echter op tussen de 200-250km. Hoe snel je rijdt is daarbij heel bepalend. Met een gangetje van 100 km/u kom je een stuk verder op een lading. De camper maakt bovendien gebruik van regeneratief remmen waarbij energie wordt teruggewonnen zodra je remt.

In de begintijd van het elektrisch rijden hadden mensen vaak nog ‘range anxiety’. Dat is met het bereik van onze campers, en het grote aantal laadpunten echt niet meer nodig. 

Opladen tijdens een kopje koffie

Elektrische camper huren in Zeeland is prima geschikt voor een vakantie, ook naar bestemmingen verder weg, door zijn snellaad mogelijkheid. De Peugeot e-Expert kan tot 100 kWh snelladen. Dat is flink snel. Het betekent dat je met ongeveer 400 km per uur kunt bijladen. Oftewel, met 30-45 minuten ben je weer onderweg als je wilt.

In de praktijk betekent het dat je een uurtje of 2-3 aan het rijden bent, en dan even stopt voor een kopje koffie of de lunch. Zo reis je op een hele ontspannen manier en kom je lekker uitgerust aan. 

Laadpas inbegrepen

Elektrisch rijden betekent ook een flink lagere brandstofrekening. Het scheelt al snel meer dan de helft vergeleken met diesel. Van ons krijg je een laadpas mee, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. De kosten verrekenen we achteraf via de borg.

Om te zien waar je kunt laden gebruik je de navigatie van de camper of een app op je telefoon (bv. Chargemap). Met zo’n 180.000 laadpunten in 35 landen is er altijd wel eentje in de buurt. En op de camping plug je gewoon in op het stopcontact.

Ervaar het zelf

Boek nu een van onze compleet uitgeruste elektrische campers en ontdek de mooiste plekjes die Europa te bieden heeft!