Over ons

EV Camper verhuurt 100% elektrische campers voor een onbezorgde, onvergetelijke en duurzame reis.

Even voorstellen

Wij zijn Audrey en Rutger, en samen met onze zoon Dexter en hond Balou wonen we in Amersfoort. Wij houden van een actief en ‘outdoorsy’ leven, sporten veel en maken graag mooie reizen. Onze laatste (pre-corona) trip was naar de VS, waar we een rondreis langs de Oostkust hebben gemaakt. We proberen in ons dagelijks leven zo goed mogelijk te zorgen voor onze planeet, door bewuste keuzes te maken en waar mogelijk een groen alternatief te kiezen.

In 2021 zijn we gestart met de verhuur van elektrische campers. Zelf rijden we al sinds de beginjaren elektrisch, en we denken dat elektrisch rijden echt de toekomst heeft. Niet alleen qua duurzaamheid, maar ook omdat het een fantastische manier van autorijden is. In het begin hadden we nog weleens ‘range anxiety’, maar het is gelukkig nog nooit gebeurd dat we met een lege accu kwamen te staan. Met het steeds groeiende aantal laadpunten, en alle handige apps om je te helpen, liggen we er nu al helemaal niet meer wakker van.

Hoe we zijn begonnen met EV Camper

Al jaren hadden we het erover hoe heerlijk het zou zijn om met een camper rond te reizen, dus toen we ontdekten dat dit tegenwoordig ook elektrisch kan vielen de puzzelstukjes op hun plek. We hebben in januari twee elektrische Peugeot e-Experts besteld voorzien van alle opties, en die worden door Camperfixx omgebouwd tot de prachtige Fixxter XXL minicamper. In juni zijn ze live te bewonderen, en vanaf deze zomer zijn ze beschikbaar voor de verhuur.

EV staat simpelweg voor Electric Vehicle of Elektrisch Voertuig. Met EV Camper bieden we je graag de mogelijkheid om mooie reizen te maken op een meer duurzame manier. We willen je een ervaring bieden met luxe, comfort en gemak, gecombineerd met het avontuurlijke van een camper. Huur onze campers vooral niet als je in een zo hoog mogelijk tempo naar je bestemming wilt rijden. Maar als je lekker wilt ontspannen en op je gemak door Europa wilt reizen dan maak je met een EV Camper de juiste keuze!

Onze belofte

We zijn nog een beetje nieuw in de wereld van camperverhuur, maar we willen ons uiterste best doen om je een onbezorgde en onvergetelijke ervaring te bieden. Dat doen we natuurlijk vooral door je een perfecte en goed uitgeruste camper ter beschikking te stellen, maar ook door te helpen bij het elektrisch rijden als dat nog nieuw voor je is. En in geval van eventuele problemen staan we je 24/7 met raad en daad terzijde. Onze campers zijn uitstekend verzekerd, en we hebben pechhulp door heel Europa.

Wij hebben er heel veel zin in, en we hopen snel nader kennis met je te mogen maken. Reserveer vandaag nog een EV Camper en ‘Recharge your battery’!

Recharge your battery

Ervaar het nu zelf en reserveer een elektrische camper.